domingo, 9 de octubre de 2011

El plaer de comunicar

Bona nit!

Perquè quan toques al teu nadó, l'acaricies, li fas massatge i ell/a et respon amb un somriure, amb un balboteig o una mirada de complicitat t'estàs comunicant i és tot un món.

Aprens a escoltar-lo, a valorar-lo i a entendre'l, és un regal que cada dia enforteix el vincle, afirma la seva seguretat i a tu t'aporta molt més.

Perquè tot aquest contacte, aquesta comunicació enforteix els vincles futurs per crear una persona que busqui el contacte, l'enteniment i accepti als demés i a si mateix, per una persona amb empatia i solidaritat, per a un món millor, amb més amor i més autoconfiança i confiança en els demés fem massatge, fem-nos massatges els uns als altres, perquè tocar és comunicar i enfortir vincles!!!

Abraçades plenes de llum i estels!!!

1 comentario:

  1. Estimada señora adalid, des de que ha començat aquest blog, la meva relació amb el meu nadó ha donat un gir inesperat.Ara tenim molta mes complicitat, noto mes els batecs del seu cor com si fos una part de mi i pel matí quan l'acaricio, quasi be em ploso a plorar de tant amor que emano...

    Gracies

    ResponderEliminar